Ενημέρωση επισκεπτών για τον Covid-19

Μέτρα πρόληψης/ασφάλειας

Μέτρα προφύλαξης από Covid-19

Δήλωση του Ξενώνα Prosforio για τον Covid-19

Αγαπητοί μας πελάτες/επισκέπτες,


Έχοντας σαν πρωταρχικό μας στόχο την προστασία της υγείας και την ασφάλεια των επισκεπτών, του προσωπικού και των συνεργατών μας θα ακολουθούμε τις πιο πρόσφατες συμβουλές και συστάσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας ώστε να τηρούνται όλα τα αυξημένα αλλά και απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας με σκοπό την προφύλαξη από τη νόσο.

Στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων και συστάσεων που έχουν επιβληθεί έως τώρα ενδεικτικά αναφέρουμε ότι:


- Θα ζητούνται από όλους τους επισκέπτες περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίας. Σκοπός αυτής της συλλογής στοιχείων είναι η τήρηση ενός αρχείου επισκεπτών για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, πάντα με σεβασμό προς το γενικό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR).


- Τροποποιείται το ωράριο check-in και check-out ώστε να υπάρχει επαρκής χρόνος για τον σχολαστικό καθαρισμό, απολύμανση και φυσικό αερισμό του δωματίου ανάμεσα στις διαμονές. Το check-in θα ξεκινά από τις 03:00 μ.μ. ενώ το check-out θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρις τις 11:00 π.μ.


- Στο χώρο εισόδου του καταλύματος θα υπάρχει αντισηπτικό για χρήση από τους επισκέπτες. Αντισηπτικό θα υπάρχει και σε κάθε διαμέρισμα του ξενώνα.


- Κατά τη διάρκεια των πολυήμερων διαμονών ο καθαρισμός του δωματίου, η αλλαγή του σεντονιών και των πετσετών δεν θα γίνονται καθημερινά αλλά μόνο μετά από απαίτηση του πελάτη.


- Στο ευαίσθητο πεδίο της καθαριότητας των δωματίων μετά τη διαμονή καθώς και των κοινόχρηστων χώρων (σκάλες-κουπαστές) ο καθαρισμός θα είναι ακόμα πιο σχολαστικός σε σχέση με το παρελθόν. Θα γίνεται απολύμανση στα κλειδιά των δωματίων, στα πόμολα και τις χειρολαβές, στους διακόπτες και τις πρίζες, στα διάφορα τηλεχειριστήρια, στις μπαταρίες νιπτήρα και ντουζ, στα διάφορα έπιπλα, στα δάπεδα καθώς και οποιασδήποτε άλλης επιφάνειας με την οποία μπορεί να έχει έρθει σε επαφή ο επισκέπτης. Η απολύμανση θα γίνεται και με τη χρήση ατμοκαθαριστή όπου αυτό ενδείκνυται.


- Το προσωπικό του καταλύματος υποχρεωτικά θα κάνει χρήση των μέσων ατομικής προστασίας κατά τη διάρκεια του ωραρίου εργασίας του και θα τηρεί τα μέτρα ατομικής υγιεινής. Έχει γίνει σύσταση στο προσωπικό να τηρεί την απόσταση ασφαλείας από τον πελάτη (μεγαλύτερη από 1 μ). Το προσωπικό είναι επίσης εκπαιδευμένο ώστε να αντιμετωπίσει τυχόν κρούσμα της νόσου.


Συστήνουμε σε όλους τους επισκέπτες μας να τηρούν τα μέτρα ατομικής υγιεινής και κυρίως το πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και ζεστό νερό για 20 τουλάχιστον δευτερόλεπτα ώστε να είμαστε όλοι ασφαλείς και υγιής.


Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα πριν ή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.